Blog

Maak Hier Kennis Met Een Selectie Van Onze Merken!

Bij Esterella Lingerie verkopen we hoogwaardige lingerie van topmerken die handmatig door ons worden geselecteerd. We lichten in deze blog een selectie van onze merken graag voor u uit.

Ons hoofdassortiment bestaat uit de twee geliefde merken PrimaDonna en Marie Jo. PrimaDonna richt haar klassieke ontwerpen vooral op vrouwen met een grotere buste en besteed veel zorg aan detail en ondersteuning. Dochterbedrijf PrimaDonna Twist doet dit eveneens, maar dan met een meer speelse en moderne look.

De lingeriesetjes van Marie Jo zijn kleurrijk en bevatten vaak verrassende prints. Dit merk is extra populair bij de vrouwen die houden van verfijnd boorduurwerk en een romantische uitstraling. Marie Jo L’Aventure is een jongere collectie en staat bekend om haar speelse kleurschakeringen en gladde mouse-cups die je onzichtbaar draagt onder allerlei soorten kledingstukken.

Beide merken hebben ook een badmode-collectie. Hoge kwaliteit badpakken, bikini’s, tankini’s, pareo’s en strandjurken kunt u verwachten van de PrimaDonna Swim en Marie Jo Swim collectie. Houd u van luxe badmode? Bekijk dan ook onze Roidal-collectie en geniet van een uniek product met een stijlvolle pasvorm, moderne print en een hoogwaardige kwaliteit.  



Zoekt u lingerie voor een speciale gelegenheid? Wellicht zijn de sensuele en glamoureuze lingerie sets van Aubade meer uw stijl. Dankzij de expertise van dit Franse lingerie-merk voldoet alle lingerie aan drie fundamentele eisen: comfort, kwaliteit en romantiek.

Maar ook voor de alledaagse vrouw die zich het meest zeker voelt in traditionele lingerie hebben we bij Esterella specifieke merken in ons assortiment. Gaat u voor stevigheid en draagcomfort? Dan kiezen onze klanten voor Felina of Anita.

Heeft u speciale wensen of eisen? Wij kunnen vrouwen van cup AA tot J voorzien van de juiste pasvorm. Ook als u een borstoperatie heeft gehad, helpt ons gediplomeerd personeel u graag verder in een discrete setting met een Amoena of Anita Care prothese-bh.


Andere vragen? Stel ze gerust! Onze lingerie-stylisten staan u -ook telefonisch- graag te woord. Bel met +31 (0) 45 571 41 03 of kom langs in onze winkel in Heerlen.

Oudere post
Nieuwere post