DISCLAIMER

De internetsite van Esterella Lingerie is met de grootste zorg gemaakt.

De website www.esterella.nl en alle onderdelen daarvan, zijn eigendom van Esterella Lingerie Heerlen. Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Esterella Lingerie.

De inhoud van deze website en andere uitingen van Esterella Lingerie op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Esterella Lingerie wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Esterella Lingerie behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren. "Esterella aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor schade op welke manier en in welke vorm ook (al dan niet direct) ontstaan door gebruik, onvolledigheid en/of onjuistheid van de aangeboden informatie op het internet in zijn algemeen en in het bijzonder op haar website".

Verlanglijst

De Verlanglijst is een hulpmiddel om een lijst met favoriete producten snel en eenvoudig te kunnen samenstellen. Producten in de Verlanglijst worden niet gereserveerd of automatisch besteld en kunnen te allen tijde uitverkocht raken. Aan deze Verlanglijst kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Aanbiedingen zijn geldig in de actieperiode zoals aangegeven op www.esterella.nl. Niet alle producten zijn in de winkel of online te verkrijgen. Vragen over de inhoud van de Verlanglijst kunnen helaas niet door ons beantwoord worden. Voor specifieke vragen over producten kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen tussentijds wijzigen.