Retourneren

Retourneren van een bestelling is mogelijk binnen 30 werkdagen. 
Wij zullen uw retourzending binnen 14 werkdagen na ontvangst verwerken. Vervolgens ontvangt u een terugbetaling op de rekening waarmee betaald is.

Het retouradres is:
Esterella Lingerie
Raadhuisstraat 40
6411 HM Heerlen

Voegt u alstublieft het herroepingsformulier toe aan uw pakket. U vindt dit formulier in onze algemene voorwaarden. 
Indien u niet in de gelegenheid bent om het formulier uit te printen, mag u een handgeschreven blaadje toevoegen aan uw pakket. Vermeldt u alstublieft uw volledige naam en bestelnummer zodat wij het pakket in goede orde kunnen verwerken.


U dient aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • U kan uitsluitend artikelen retourneren die gekocht zijn bij Esterella.nl
  • Het artikel dient (indien redelijkerwijs mogelijk) onbeschadigd, ongedragen, schoon, met aangehecht artikelkaartje en in een degelijke verpakking terug gestuurd te worden. Artikelen met bijvoorbeeld o.a. transpiratie-, of nicotine-geur worden gezien als beschadigd waarna een waardevermindering verrekend zal worden met de betaalde som. Indien de artikelen niet worden geaccepteerd en worden geretourneerd zijn de retourkosten voor rekening van de koper.
  • De kosten en verzendrisico van het terugsturen zijn voor rekening koper, tenzij het een verkeerd- of beschadigd artikel betreft, dan zijn de verzendkosten en verzendrisico voor Esterella.nl
  • Als uw bestelling bezorgd is, en indien u aangeeft dat u gebruik zou willen maken van de herroeping, dan heeft u 30 dagen de tijd het artikel terug te sturen, en zonder opgave van redenen.
  • U kan alleen een artikel retourneren voor een andere maat (indien voorradig). Bij retourneren (ontbinding koop van 1 of meerdere artikelen) zal het retour te ontvangen bedrag zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding teruggestort worden, waaronder alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan.
  • Bij klachten of beschadiging (tijdens transport), dient u eerst telefonisch contact op te nemen met Esterella.nl. Te bereiken via e-mail klantenservice@esterella.nl of telefonisch op nummer 045-5714103.
  • Bij eventuele schade of een ongefrankeerde zending, brengen wij u de kosten hiervan in rekening
  • U kan als consument altijd gebruik maken van het Europese modelformulier voor herroeping en deze gebruiken om uw bestelling naar ons te retourneren binnen de eerste 30 dagen. U vindt dit formulier in onze algemene voorwaarden.
  • U kan ook altijd retourneren in onze winkel : Esterella Lingerie, Raadhuisstraat 40, 6411 HM, Heerlen.