Over Esterella Lingerie

ESTERELLA LINGERIE VERTROUWD EN TOONAANGEVEND

 


Vrouwen weten het; een zelfbewuste- en verzorgde uitstraling begint bij de juiste keuze van ondermode. Bij Esterella Lingerie kunt u ontdekken wat mooie lingerie en korsetterie betekent voor uw lichaam en geest.

Natuurlijk staat u centraal in zowel het sfeervolle pand in de Raadhuisstraat in Heerlen, als in de webshop van Esterella Lingerie, www.esterella.nl. Maar ook mannen weten dat ze voor een verrassend cadeau bij Esterella Lingerie moeten zijn. Een veelgehoorde reactie: “Bij Esterella weten ze wat mijn vrouw mooi vindt”.

 

ELEGANT, CHIQUE EN MODIEUS


Esterella Lingerie biedt een uitgebreide collectie op het gebied van lingerie, korsetterie, badmode, nachtkleding en borstprotheses. Goede basismerken voor jong en oud en in alle cup- en omvangmaten. Mode die onder andere elegant, chique, modieus en functioneel is en waarbij de nadruk ligt op exclusiviteit en kwaliteit.Alle modellen en maten zijn op voorraad en indien nodig wordt bijvoorbeeld een beha op maat aangepast. Ook vindt men bij Esterella Lingerie het hele jaar door een uitgebreide badcollectie met de nodige accessoires als pareo’s, zonnejurkjes, rokjes en shorts.


HET JUISTE RESULTAAT

Door de jaren heen hebben Ellen en haar team de nodige ervaring opgedaan. Zo weten zij, dat bijvoorbeeld na een borstoperatie, een drempel naar een lingeriezaak heel hoog kan zijn. “Wij nemen in alle rust en privacy uitgebreid de tijd voor u”. Zeker bij het aanmeten van een borstprothese. We staan u bij om tot het beste resultaat te komen.

Ons streven is dat u op uw gemak en met vernieuwd zelfvertrouwen naar buiten gaat. Juist door die service in de vorm van hoffelijkheid, opmerkzaamheid, aandacht, advies en probleemoplossend denken, heeft menige klant, vaak generatie na generatie, de weg naar Esterella Lingerie weten te vinden.

Heeft u nog niet van die service en aandacht geproefd? Dan daagt het team van Esterella Lingerie u uit: overtuig uzelf en wandel gerust eens binnen, Raadhuisstraat 40 in Heerlen of bezoek de webshop www.esterella.nl.BEDRIJFSGEGEVENS

Naam Esterella Lingerie
Kamer van Koophandel Limburg Nummer: 14067959
SBI code: 47716
BTW identificatienummer NL001838382B22
Bank Rabobank Heerlen
Rekening nr: 331 0872 19
IBAN: NL23 RABO 0331 0872 19
BIC: RABONL2U
SEMH Aangesloten sinds 2001
Zorgverlener van Borstprotheses
(Samenwerking met alle zorgverzekeringen)
BVBL Stichting Belangen Verbond van Borstprothese Leveranciers
CvC Mammacare
Aangesloten sinds 2001
Lingerie Styling erkenning Aangesloten sinds 2001

LOCATIE WINKEL


CONTACT WINKEL

Naam Esterella Lingerie
Adres Raadhuisstraat 40
NL-6411 HM  Heerlen
Nederland
Correspondentie adres Raadhuisstraat 40
NL-6411 HM  Heerlen
Nederland
Telefoon winkel +31 (0)45 - 5714103
E-mail adres klantenservice@esterella.nl
Openingstijden
Maandag 13u00 - 18u00
Dinsdag 09u00 - 18u00
Woensdag 09u00 - 18u00
Donderdag 09u00 - 18u00
Vrijdag 09u00 - 18u00
Zaterdag 09u00 - 17u00
Zondag Gesloten
Koopzondag Alle zondagen in December

 

Ook na de realisatie van een nog meer verfijnde uitstraling, zet Esterella Lingerie haar succes voort. Met een uitgebreide collectie en een gedegen advies nemen Ellen Hamers en haar team van lingeriestylisten ruimschoots de tijd om u te begeleiden naar het gewenste resultaat.