Blog

Blackweek! PrimaDonna en Marie Jo Liefhebbers Opgelet!

We zetten in deze blog de mooiste afgeprijsde lingerie van de populaire merken PrimaDonna en Marie Jo voor je op een rij. Maar liefst TIEN DAGEN lang (19 t/m 28 november) hanteren we namelijk kortingen – die oplopen tot wel 50%!

Onze Black Friday lingerie is er in alle kleuren en maten. Black Week bij Esterella is het moment om uw lingerielade aan te vullen.

Wacht niet te lang en bekijk hieronder onze favoriete Black Friday items – of bekijk alle merken, lingerie, bad- en nachtmode via de Black Friday Sale Pagina.

1.  PrimaDonna Twist | Luzern
De uitgesproken favoriet van onze online klanten! Tijdens Black Week geven wij op deze serie maar liefst 20% korting van PrimaDonna Twist in de kleur ‘Pink Brandy’.

2. PrimaDonna | Hyde Park
Stipt op nummer twee wederom een prachtige serie van PrimaDonna. Hyde Park heeft in het najaar van 2022 een nieuwe kleur uitgebracht – namelijk Velvet Blue – waardoor we de ‘oude’ maar niet minder mooie (!) kleur ‘Gris City’ aan kunnen bieden met 20% korting!

3. Marie Jo | Avero
Omhuls uw lichaam met gouden details! Deze prachtige kleur van de Avero serie, ontworpen door het merk Marie Jo heeft een fraaie afwerking met iconische schouderbandjes en kunt u nu met maar liefst 30% korting shoppen bij Esterella!

 P.S. De kleuren ‘Precious Peach’ en ‘Tiny’ van deze serie zijn ook maar liefst 20% afgeprijsd!

4. PrimaDonna | Arau
Houd u van sprekende en elegante lingerie met een gedetailleerd ontwerp en een verfijnde afwerking? Dan mag de Arau serie van PrimaDonna niet ontbreken uit uw lingerie collectie – tijdens onze Sale met maar liefst 20% korting te verkrijgen!

5. Marie Jo L’Aventure | Tom
Limoncello doet misschien denken aan de zomer in Italië, maar met deze kleur van de serie Tom geeft Marie Jo L’Aventure u ook in het najaar dat unieke vakantiegevoel. Op deze prachtige afsluiter van de top 5 geven we maar liefst 20% korting. Wees er snel bij, want OP = OP!

P.S. De kleur ‘Check’ van deze serie is ook maar liefst 20% afgeprijsd!

 

Oudere post
Nieuwere post