Blog

De mooiste collecties van PrimaDonna Twist op een rijtje

PrimaDonna Twist doet je dromen van een winter vol gezelligheid, warmte en fun. De lingeriesetjes spelen in op verschillende moods en stijlen en vertalen ze naar trends als winter whites en warme aardetinten of verleidelijke styles met glitter en kant. Stoer en verleidelijk, smooth of met weelderige kant en sexy details: kies zelf je look en geniet van een magische, sfeervolle winter.

PrimaDonna Twist Abbey Road: retro met satijnglans en kantbloemen

Een fijne Triangel Bh die grotere cupmaten goed ondersteunt? Gevonden! Deze bralettes en triangelsnitten – met glanzende stof, fluwelen kantbloemen én transparante details – zitten supercomfortabel.

Must have: de hartvormige beha met triangellook. Een sexy style met mousse cups die vollere boezems stevige support biedt.

PrimaDonna Twist Basel: tijdloos en chic

Een mooie stof die aanvoelt als een tweede huid, een chique parelmoerprint en een kantje dat mooi rond je boezem past. PrimaDonna Twist Basel is lingerie met een feestelijke touch, die je perfect elke dag kan dragen. De ideale T-shirt Bh!

Tip: donkerblauw flatteert alle huidtypes en oogt net zo tijdloos als zwart.

De sensuele kant-met-meshlook van PrimaDonna Twist Genève

Nog geen rode bh in je lingerielade? Laat deze setjes daar dan verandering in brengen. Ideaal voor een avond uit, om naar het werk te dragen of voor een speciale gelegenheid. Kies zelf je favoriete bh-snit – met of zonder mousse, maar altijd met de beste support voor vollere boezems – en combineer met vier slipjes met kant op de billen. Sexy!

Tip voor onder je feestkledij: de bandeaubody met afneembare bandjes en een verleidelijke open rug.

PrimaDonna Twist Rose Sauvage: triangelsnitten met kant

Fashionable, stoer én verleidelijk: deze lingerie heeft het allemaal. De luchtige triangelbh’s geven vollere boezems bovendien comfortabele steun dankzij de ingewerkte mousse cups. Nog een kanten slipje erbij en je bent helemaal on trend.

Stylingtip: draag de longline bralette met diep decolleté onder een geklede blazer voor een hippe partylook.

Back to the seventies met PrimaDonna Twist Epirus

Het fijne kantmotiefje van PrimaDonna Twist neemt je mee naar de catwalks van het Parijs, Londen en Milaan van de jaren 70. De kant is bovendien superdun en voorgevormd, zodat je lingerie niet aftekent onder je kledij. De bh’s kan je dus perfect dragen als T-shirt bra.

Trend alert: de deep plunge triangelbh met sexy eyelashkant aan de bandjes en op de rug. Héél mooi met een van de kanten slipjes met eyelashkant aan de billen.

Oudere post
Nieuwere post