Blog

Onze favoriete badmode-collecties van dit ’23 seizoen!

PrimaDonna Swim Kea
Comfortabele steun voor een vollere boezem én een vrolijke retrovibe; Kea is kleurrijk en op en top zomers. De badstof is glad, sneldrogend en versierd met subtiele glitters, zo vangt de bikini of het badpak het zonlicht; seventies glam voor het strand!

PrimaDonna Swim Sakarun
De paisley print van deze PrimaDonna Swim badmode-collectie springt meteen in het oog, maar neemt niet de overhand. Hierdoor wordt het lichaam en de vrouwelijke vormen geaccentueerd, in plaats van overspoeld. Ook het badpak van deze serie is erg trendy; met de diepe uitsnede aan de voorzijde en aan de rug krijgt het tevens een speelsere uitstraling. Een goede keus als u gaat voor een stijlvolle en tropische look!

PrimaDonna Swim Dalyan
De verschillende bikini-tops en broekjes van Dalyan kunt u eindeloos combineren – voor een supervrouwelijke en luxueuze look! De glanzende croco-badstof zorgt voor een unieke uitstraling. Dit gecombineerd met de chique drapage van de 4009817 (stiekem een van onze favoriete bikini-tops uit deze serie) en de stijlvolle bordeauxtint dat zacht contrasteert met de huid zorgen ervoor dat u schittert aan het strand!

Marie Jo Swim Crete
Stoer & stijlvol! Deze olijfkleurige serie van Marie Jo heeft een subtiele glans voor een glamoreuze uitstraling. Daarnaast geven de details in de bandjes, de speelse printafwerking aan de randjes en de kralen – allemaal in gouden accenten - uw zomerlook een boost! Ben u ook fan van het Crete badpak of de bikini? Vergeet dan niet ook een kijkje te nemen naar het plissérokje in stretchstof voor de volledige look!

Marie Jo Swim Sitges (cloud party)
Dit jaar is deze populaire badmode-serie van Marie Jo terug in de kleur ‘Cloud Party’. Vooral het asymmetrische badpak met de modieuze one-shoulder en het flatterende schuine-strepen-patroon is één van onze favorieten uit deze collectie. Maar ook de modieuze bikini tops en broekjes die uw vormen goed ondersteunen, zorgen voor die vrouwelijke uitstraling waar we allemaal naar verlangen.

 

Oudere post
Nieuwere post