Blog

De perfecte sport-bh

 

          Met PrimaDonna Sport het nieuwe jaar in vol goeie voornemens!

Het is de ultieme boost voor je gezondheid én voor je zelfvertrouwen. Steeds meer vrouwen beseffen dat sporten dé manier is om je goed in je vel te voelen. Nog een zetje in de goeie richting nodig om je goede voornemens waar te maken en meer te bewegen? Met deze tips – en coole, comfortabele sportswear en -bh’s – maak je er echt werk van.

Sporten: de ultieme me-time

Zie je sporten als een opgave of iets dat nu eenmaal moet? De juiste mindset is het begin van alles. Een uurtje yoga, hardlopen of fitness kan wonderen doen voor je lichaam en geest! Kies dus een sport uit waarin je niet alleen je energie kwijt kan, maar die je ook energie geeft. Zo wordt sporten de ultieme me-time. Dat je er mentaal en fysiek fitter, sterker en leniger van wordt, is alleen maar mooi meegenomen.

De juiste sport-bh doet wonderen

Kleine ongemakken of pijn maken je sportsessie niet altijd gemakkelijk. Een goede sport-bh is dus een must, zeker voor vrouwen met een grotere cup maat. Met de juiste ondersteuning wordt sporten comfortabel, zonder dat je het risico loopt op beschadiging van je borstweefsel. Een sport-bh die de juiste steun biedt, niet knelt of schuurt én voldoende ademt is dan ook een zeer goede investering.

Qua comfort en pasvorm kan geen enkele andere sport-bh kan tippen aan het gepatenteerde ontwerp van PrimaDonna Sport. Doordat beide borsten apart worden omsloten, behoud je je mooie vrouwelijke curves ook tijdens het sporten.  Ook de beugels ondersteunen elke borst afzonderlijk en creëren een supervrouwelijk silhouet. Bovendien zijn de sport-bh’s gemaakt van een ultrazachte, ademende en sneldrogende stof, waardoor je geen plakkerig gevoel krijgt tijdens het sporten. Vaarwel geknelde boezem, bye bye huidirritatie en andere kwaaltjes!

Hippe sportswear boost je motivatie … en je zelfvertrouwen

Als het over sportkledij gaat, komt comfort natuurlijk op de eerste plaats. Ziet je sportoutfit er ook nog eens goed uit en voel je je er vrouwelijk en mooi in, dan ben je nóg makkelijker te motiveren voor een work-out in stijl. Gun jezelf dus een hippe work-outbroek, een trendy sporttop en een dito sport-bh van PrimaDonna Sport: een boost voor je zelfvertrouwen en voor je motivatie!

De gepatenteerde sport-bh’s van PrimaDonna Sport: de beste support voor vollere boezems

Heb je een grotere cup maat, dan is een sport-bh die je borsten stevig ondersteunt een must tijdens het sporten. De bh’s van PrimaDonna Sport bieden je vollere boezem de allerbeste steun en een supercomfortabele fit.

Oudere post
Nieuwere post