Blog

De mooiste collecties van PrimaDonna op een rijtje

PrimaDonna’s bestseller: PrimaDonna Deauville

Een unieke fit met extra diepe cups voor vollere boezems én een luxueuze look met glansbroderie. PrimaDonna Deauville is al jaren de absolute bestseller en krijgt dit najaar een make-over in trendy denimblauw. Flatterend voor lichte en donkere huidtypes.

Nu beschikbaar tot en met K-cup, mét een geoptimaliseerde fit voor vollere borsten.

Feestelijk in PrimaDonna Belgravia

Chique satijnen lintjes, een luxueus glanzende stof, ultrafijne broderie en de allerbeste steun voor je grotere cupmaat: deze lingerie heeft het allemaal. Perfect voor onder je feestkledij of voor onder kerstboom.

Tip voor rugdecolletés: de balconette met extra veel broderie op de rug. Héél vrouwelijk en chique.

PrimaDonna Sevas: sensuele lingerie met bloemen

Deze winter wordt kleurrijker dan ooit. Kijk maar naar PrimaDonna Sevas: verleidelijke lingerie van glanzende stof en rijke bloemenbroderie in warme tinten. Heel luchtig en vrouwelijk, met uitstekende steun voor je vollere boezem.

 

Trend alert: bloemen in warme kleurschakeringen zijn hét recept tegen die donkere winterdagen. Na een periode met wat meer ingetogen styles en kleuren, gaan we voluit voor speels, vrolijk en vrouwelijk.

Glamour, eyelash kant bij PrimaDonna Aura

Fan van all-over-kant, eyelash kant, luipaardmotieven én goud? Dan is PrimaDonna Aura de gedroomde lingerie voor je vollere boezem. De setjes zijn gemaakt van kant, die versierd is met broderie bedrukt met een gedurfde animalprint. More is more!

Weetje: De bh’s ogen luchtig en verfijnd, maar geven grotere cupmaten stevige steun. Het geheim? De voering van zachte transparante tule aan de cups, die vollere boezems elegant lift.


PrimaDonna Madison: the check is back

Al vele jaren een van de topseries van PrimaDonna vanwege z’n fantastische fit en trendy ruitjeslook. Dit najaar wordt het lingerie-icoon in taupe gelanceerd: een aardetint die komende winter overal is en die je supermakkelijk kan combineren.

Tip: de longline bralette is dé must have style van deze topserie. Comfortabele fit, hippe look en vrouwelijk kant aan de cups: ideaal voor een avond uit.

Oudere post
Nieuwere post