Blog

Welke feestelijke Marie Jo bh onder je party outfit

Het feestseizoen is terug van weggeweest en draait om positieve vibes. Marie Jo ontwierp daarom voor jou een unieke, verleidelijke serie: Marie Jo Danae. Dedicated for special moments. Transparante stoffen, een laagjesspel van tule en verfijnde bloemenbroderie maken van deze serie een echte eyecatcher.

Let’s go out again
Hunker je er na de afgelopen tijd naar om opnieuw naar buiten te gaan, je mooi op te kleden en te ontsnappen aan de dagelijkse routine? Stoom jezelf klaar voor la saison suprême, vol bijzondere momenten met vrienden en familie.

We weten dat jij er klaar voor bent! Is je lingerie dat ook? Claim de dansvloer in verleidelijke lingerie waarin je jou net dat tikkeltje zelfverzekerder voelt.

Get festive

Met de juiste lingerie, wordt jouw party outfit een echte showstopper. Marie Jo Danae werd uitgebracht in drie verschillende styles. Zo is er een style voor elke party look. Maar welke snit draag je onder welke outfit? We vertellen je er alles over!  

Deep plunge
De deep plunge is de shape bij uitstek voor onder een diep uitgesneden party outfit en geeft jouw borsten een mooie, natuurlijke lift. Het resultaat? Een sensueel decolleté. Deze shape is verkrijgbaar in twee styles: een niet-voorgevormde (deep plunge wire bra) en voorgevormde (padded bra – deep plunge) variant.

De deep plunge wire bra is verleidelijk transparant, voelt vederlicht aan en toont de natuurlijke vorm van je borsten. De padded bra – deep plunge geeft je boezem een mooie, ronde vorm. Beide styles komen met statement schouderbandjes. Hou je van een minimalistische afwerking of word je wild van rijkelijk versierde schouderbandjes met fijne bloemenbroderie? Jij kiest!

Full cup wire bra
De full cup wire bra lift je borsten en duwt ze lichtjes samen. Deze snit geeft je een natuurlijke, ronde borst shape en match je moeiteloos met élke outfit. De fijne broderie op de schouderbandjes en speelse afwerking met tule op de cups maken deze style bovendien een echte eyecatcher. Draag ze onder een transparante blouse of jurk. Jouw lingerie mag gezien worden.

Klaar om jezelf te verwennen met betoverende, trendy lingerie voor tijdens de feesten (and all year through)? Ga jouw lingeriematch snel halen bij Esterella.

Oudere post
Nieuwere post