Blog

Jouw ideale bh

Enkele tips voor jouw ideale bh
Een bh die niet lekker zit, is dat herkenbaar voor jou? Alles begint en eindigt met de juiste behamaat. Het vinden van de juiste maat blijkt vaak helemaal niet zo makkelijk. Uit onderzoek blijkt dat slechts ongeveer 30 procent van alle vrouwen de juiste maat draagt. Kies dus de juiste lingerie. Hoe zorg je er nu voor dat jij kiest voor een bh die lekker zit? We geven enkele tips. 
Factoren
Veel aspecten spelen een rol bij het zoeken naar een goed passende bh. Dit geldt voor veel lingerie. Denk bijvoorbeeld aan jouw gewicht, of je zwanger bent, lichaamsbouw, leeftijd etc etc. Al deze factoren beïnvloeden namelijk jouw borsten. Daarnaast verschillen ook nog eens per vrouw de borsten. Uiteraard. 
Wat je kunt doen
We laten je weten wat je als eerste kunt doen. 
Trek je bh aan, buig lichtjes voorover en beweeg voorzichtig heen en weer met je schouderbladen zodat jouw borsten op natuurlijke wijze in jouw bh komen te zitten. Sta vervolgens op en maak je bh vast, zodat het rugpand netjes horizontaal om je lichaam sluit. Het rugpand is een zeer essentieel onderdeel van je bh omdat dit voor de nodige steun zorgt. 
De meeste vrouwen hebben niet twee gelijke borsten. Daarom is het belangrijk dat elk schouderbandje afzonderlijk wordt afgestemd. Merk je dat de stof kreukt of sluiten de cups niet goed aan? In dat geval zijn de cups te groot voor jouw borsten. Daarnaast moeten de tepels zich netjes in het diepste punt van de cup bevinden. Omgekeerd geldt hetzelfde. Wanneer je borsten een beetje uit de cups komen, dan is je bh ook te klein voor jouw borsten. Controleer ook de beugels van je bh. Wanneer je de beugels voelt prikken in de huid (vlak onder je oksels) dan heb je een te grote bh. Wanneer de beugels in de huid tussen jouw borsten prikken, dan betekent dit dat je een te kleine beha-maat hebt uigekozen. 
Ben je nu voldoende voorbereid? Zoek in onze collectie naar jouw favoriete lingerie.

 

Oudere post
Nieuwere post