Blog

Underwear wordt outerwear

Underwear wordt outerwear. We zien deze trend steeds meer opkomen. Het lijkt geen taboe meer om lingerie meer in het zicht te dragen. Zo is het een veelvoorkomend verschijnsel geworden dat bh’s zomers als topje worden gedragen. Een tikje gewaagd, sexy, maar net op het randje past...

Terugkeer van een trend

We kunnen eigenlijk zeggen dat de trend is teruggekomen. We kennen allemaal de Amerikaanse zangeres Madonna. Liet zij zich ook niet vaak zien met ‘ondergoed als bovenlaag’? Fans van de zangeres kunnen zich dit ongetwijfeld nog herinneren uit haar clips en concerten. De Madonna’s van deze tijd laten zich nadrukkelijk zien. Misschien net iets anders, maar we zien grote raakvlakken. Daarmee zorgt de trend voor een terugkeer, hopelijk duurt die nog een tijdje.

Ongeveer vijf, zes jaar geleden waren grote, kuise onderbroeken in zwang die onder vrouwelijke en transparante jurken en rokken werden gedragen. Het accent ligt momenteel vooral op bh’s en busters die als zodanig worden gedragen. Daarnaast op jurkjes die zonder moeite voor (chique) negligés zouden kunnen doorgaan.

Kleurtrends 

De kleuren die daarbij nadrukkelijk aanwezig zijn zijn zwart, wit en crèmekleurig kant. Dit gebeurt vooral in combinatie met zijde en transparante materialen. Op catwalk zien we duidelijk trends langskomen. Bh’s en kanten topjes in crèmewit en gecombineerd met wijde, zijden broeken.

Zwarte kant zien we veel langskomen tijdens modeshows. Menig ontwerper stuurt met gemak mediterrane sexy vrouwen in zwoel zwart kant de catwalk op.

Extra dimensie

Nu het topje weer meer populariteit heeft gekregen wordt er tevens weer meer gewaagd over straat gelopen. De topjes - met daaronder uiteraard een bh - met blote onderbuik staan elegant en voegen weer een geheel nieuwe dimensie toe aan de zomertrends. Nu alleen nog wachten totdat het weer zomer is! Op zoek naar een Prima Donna of Marie Jo bh? Kijk op onze website!

 

Oudere post
Nieuwere post