Blog

Lingerie cadeau voor de feestdagen?

Lingerie is altijd een goed idee! Ook als cadeau voor de feestdagen. Zo heeft u een prachtig cadeau voor Sinterklaas, of voor onder de kerstboom. Leuk om te geven én te krijgen. Om het u makkelijker te maken hebben we een mooie selectie lingerie voor de feestdagen klaargezet. 

Perfecte Kerst lingerie

Ga de feestdagen goed in met onze kerst lingerie! Denk aan setjes met glitters, kant en prachtige details. We hebben wat aanraders voor u op een rijtje gezet:

PrimaDonna Twist 1919
PrimaDonna Candle Light
PrimaDonna Gracious

Wat is uw favoriete kerst lingerie in onze webshop? Tijd om ze op het verlanglijstje te zetten. 

Shapewear: hét geheim tijdens de feestdagen

Met shapewear zorgt u voor een prachtig vrouwelijk silhouet. Ideaal onder een mooi jurkje voor Kerst of Oudjaarsavond. Shapewear zelf is onzichtbaar, maar het resultaat is wel zeker zichtbaar!

Onze shapewear toppers:

PrimaDonna Wild Flower
Marie Jo L’Aventure Rudolf
PrimaDonna Madison

Een lingerie cadeaucheque: altijd een goed idee!

Lingerie cadeau geven kan soms lastig zijn. Er is zoveel keuze! Welke kleur, maat, cupmaat moet u bijvoorbeeld kiezen? Laat iemand zelf kiezen met de Esterella cadeaucheque. De cadeaucheque is verkrijgbaar met een waarde van € 20, € 25, € 50, € 75, € 100, € 125, € 150 en € 200 euro.

Lingerie, het perfecte cadeau!

Gaat u lingerie cadeau geven aan uw partner? Dan bent u bij Esterella aan het juiste adres. Met onze uitgebreide collectie vindt u altijd wel een mooi setje! Er zijn twee dingen belangrijk: de cupmaat bij beha’s en de maat voor slips. Kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan contact met ons op. Wij staan altijd klaar voor persoonlijk en deskundig advies!

Daarnaast profiteert u bij Esterella van gratis verzending en wanneer u voor 16:00 besteld is uw bestelling morgen nog in huis. Ook is retourneren altijd mogelijk binnen 14 dagen.

PS. uw lingerie cadeau helemaal afmaken? Kies dan voor een cadeauverpakking in het afrekenproces. Dit is de laatste stap om er écht een cadeau van te maken!

Oudere post
Nieuwere post