Blog

Prima Donna Wintercollectie 2017

Klaar voor de wintercollectie van Prima Donna? We stellen een aantal voorbeelden aan de collectie aan je voor.

Rosalina
Ben je dol op weelderige bloemenprints? Dan moet Rosalina jouw favoriete PrimaDonna-serie van dit seizoen worden. Deze lingerie is gemaakt van lichte tule met een prachtige bloemenprint in verleidelijke, warme kleuren. Een serie om smoorverliefd op te worden, serieus!
Rosalina verschijnt dit seizoen in vurig Lipstick. Denk aan mix van wijntinten - in elegant Skyfall - en een magnifiek boeket van diverse tinten blauw. 

Couture
De serie Couture biedt je flair, gemak en een nostalgische corsetterielook. Door een verrassende combinatie van elastische kant en structuurtule met een grafisch motief ontstaat een stijlvolle en frisse retro-uitstraling. Deze serie heeft bovendien een volledig shapewearaanbod.
In jouw keldingkast hoort absoluut Couture in huidskleur Crème, chic Zwart, Natuur of pittig Red Kiss rood. Deze kleuren zijn in Couture het hele jaar beschikbaar. Deze winter steelt de serie je hart in de warme aquatint Colibri Blue: een echte trendsetter dit najaar.

Deauville

Deauville is door haar comfort en zeer elegante look de best verkopende PrimaDonna-serie. Haar pasvorm is legendarisch, en het tijdloze design spreekt vrouwen van iedere leeftijd aan.

De serie is het gehele jaar verkrijgbaar in Wit, Natuur (gebroken wit), Caffé Latte (huidskleur) en Zwart. Aankomende winter verschijnt ze in Ruby Gold: een warme bordeauxtint.

Iris
Iris staat voor tijdloze eenvoud met een moderne twist. Deze lingerie past tijdens iedere gelegenheid en onder elk outfit. Of het nu casual of superfeestelijk is. Wat is het geheim? Dat zit 'm heel erg in de details. Kijk eens naar die levendige kleurschakeringen in de broderie of de gestileerde bloemen op de slipjes. Kies voor pure romantiek in Natuur met beige- en goudtinten, of strak en stijlvol in Charbon met zilver- tot donkergrijze broderie.

Oudere post
Nieuwere post