Blog

Welke bh past bij jouw huidskleur?

De zomer zit er weer op en de nieuwe wintercollecties liggen daarom snel in de winkels. Dit winterseizoen leggen Marie Jo en Prima Donna de fans van rijke kleuren echt in de watten. Voor mensen die van een kleurtje houden, of dames die iets te veel basiskleuren in de lingerielade hebben liggen, wordt dit seizoen top! Van hevig rood tot smaragd groen en donker groen. Maar welke kleur past nu eigenlijk bij jouw huidskleur en welke flatteert jouw huid totaal niet? Ken jij jouw kleurtype? 

Hier vind je tips voor welke bh je moet kiezen bij jouw kleurtype. Voor meer vragen omtrent de juiste bh, kun je altijd contact opnemen met één van onze professionals. Er zijn namelij talloze mogelijkheden, maar bespreken hier de meest voorkomende. 

 

1. Lichte ogen en huid

 

Dames met lichtgrijze of grijsgroene ogen en een frisse, licht blekere huid behoren tot onze eerste groep. Met jouw haarkleur van asblond tot asbruin behoor je ook tot de zomertypes. Jij straalt vooral in zachtere kleuren, met een frisse en koele ondertoon zoals pastles. 

 

Bekend zomertypes zijn bijvoorbeeld Claudia Schiffer em Kate Winslet. Maar welke collecties passen nu het best bij jou? De ideale collecties voor jou zijn Jane van Marie Jo en Frank van Marie Jo l'Aventure

 

2. Olijfachtige huid, donkerbruine of blauwe ogen

 

Heb jij een olijfachtige of rozige huidskleur met donkerbruin of blauwe ogen, en heb je een donkere haarkleur die contrasteert met je lichtere huidskleur? Dan pas je perfect in onze tweede groep: de wintertypes. De kleuren die perfect bij jouw huidskleur passen zijn pittige kleuren met een koele ondertoon, of juist de basic kleuren. Denk hierbij vooral aan wit, zwart en fuchsia.

 

Bekende wintertypes zijn bijvoorbeeld Juliette Binoche en Angelina Jolie. Een wintertype straalt dus in witte en zwarte kleuren en daarom passen de volgende collecties perfect bij jouw huidskleur: Gabrielle van Marie Jo en Marie Jo Avero.

 

3. Lichtblauwe of -bruine ogen met een bleke huidskleur

 

Dames met een lichte huidskleur (en vaak sproetjes hebben) en lichte ogen passen perfect in de derde groep: de lentetypes. Daarnaast hebben deze dames vaak lichtblond of goudbruin haar, met lichte wenkbrauwen. Bekende lentetypes zijn Heide Klum en Nicole Kidman.

Maar in welke kleuren stralen lentetypes? Bij deze huidskleur passen frisse kleuren met een warme ondertoon perfect. Denk hierbij aan kleuren zoals oranje, geel en donkergroen. Leuke collecties voor deze lentetypes zijn Marie Jo l'Aventure Ando en Marie Jo l'Aventure Yoshi.

 

4. Warm, donkere of goudgele huidskleur

 

De laatste groep zijn dames met een donkerdere of goudgele huidskleur, met warme en donkere ogen. Haarkleuren van deze dames zijn vooral donkerbruin, donkerblond, koper of rood, met duidelijke zichtbare wenkbrauwen. Deze dames worden ook wel de herfsttypes genoemd. Bekende herfsttypes zijn Jessica Alba en Julia Roberts.

 

Warme en intense tinten staan jou erg goed. Denk vooral aan de iets specialere kleuren, zoals oranjebruin, oker en warme rode kleuren. Leuke collecties voor wintertypes zijn Marie Jo Yoshi en Marie Jo l'Aventure Chet

 

Heb je moeite met het bepalen van jouw kleur of heb je hulp nodig bij het zoeken van het perfecte lingeriesetje? Kom dan langs in de winkel of vraag onze professionals voor hulp!

Oudere post
Nieuwere post