Blog

5 tips als je lingerie wilt kopen voor je vrouw

Een goedgekozen geschenk is door geen enkele vrouw te weerstaan. Een leuk lingeriesetje in haar maat en in de kleur waar ze van houdt, laat geen vrouw onberoerd. Voor een man is het vaak moeilijk om een geschikt lingeriesetje te kopen. Daarom hebben wij 5 tips opgesteld voor als je lingerie wilt kopen voor je vrouw.

 

1. Ga op zoek naar de bh-maat van je vrouw of geliefde.

Voordat je op zoek gaat naar een leuk lingeriesetje, kijk dan allereerst in haar lingerielade. Niets is namelijk zo belangrijk als de maat. Maar door een kijkje te nemen in haar lingerie, krijg je meer inzicht in haar stijl en smaak. Bekijk de bh-maat bij verschillende bh’s, aangezien de maat per bh en merk kan verschillen. Noteer daarna de Europese (EUR) maat.

 

2. Welk soort bh moet je kopen?

Dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van de voorkeuren van jouw geliefde. Houdt zij meer van push-up bh’s of gaat ze liever voor een balconnet? De keuze aan bh- en slipmodellen is vaak heel uitgebreid. Een kijkje in haar lingerielade kan hierbij ook van pas komen. Neem voor de zekerheid een van haar favoriete bh’s mee naar de winkel en vergelijk deze met verschillende modellen, of laat je persoonlijk adviseren.

 

3. Welke kleur lingerie vindt ze mooi?

Uit haar ladekast kun je afleiden welke kleuren ze mooi vindt. Niet alleen haar lingerie vertelt je wat ze leuk vindt, ook haar bovenkleding kan veel vertellen. Is ze een kleurrijk type, ga dan bijvoorbeeld voor een vurig rood setje. Draagt ze vaak sobere kleuren, ga dan voor lingerie in subtiel grijs of stijlvol zwart. Vraag ook in onze winkel aan degene die jou adviseert welke kleuren dit seizoen bijzondere aandacht hebben.

 

4. Sexy of sensueel

Houdt je geliefde van stijlvol en sensueel, ga dan bij voorkeur voor lingerie in subtiele kleurnuances, een sensuele broderie en een beetje kant. De ene vrouw speelt haar vrouwelijkheid wat liever uit dan anderen: ga dan voor lingerie in een transparante stof of een bh met een diepere decollete.

 

5. Nog altijd geen idee?

Ben je nog altijd aan het twijfelen wat je moet kopen of weet je niet waar je moet beginnen? Kies dan voor een cadeaubon en laat je geliefde zelf haar lingerie kopen. Niet even leuk, maar hiermee krijgt ze wel wat ze wilt. Geef er bijvoorbeeld een sexy slipje bij, die ze altijd nog kan omruilen.

 

 

Op zoek naar een leuke bh of sexy slip? Bij Esterella ben je aan het goede adres.

Oudere post
Nieuwere post