Blog

Back to black - de mooiste zwarte lingerie op Esterella.nl

Het is tijdloos, het is chic en altijd on-trend. Het is de favoriete kleur van menig stijlvolle Italiaanse vrouw of Parissiene. We hebben het natuurlijk over de kleur - die volgens sommigen geen kleur genoemd mag worden - zwart.

Zwarte bh’s en slips

Zwart zal altijd een tijdloze kleur blijven in modeland. Maar waar het echt populair is, is in lingerieland. Zwart is namelijk de meest verkochte kleur voor lingerie, wat geldt voor zowel slips als bh’s. Zou het zijn omdat het ‘makkelijk’ is, of een omdat het een ‘veilige’ kleur is? Of gewoon omdat het zo tijdloos mooi is en iedereen staat? Wij denken aan allebei. Zwart is basic, nooit uit de mode en makkelijk te ‘onderhouden’. Maar kijkend naar de zwarte lingeriecollecties van onder andere Prima Donna en Marie Jo zien we juist hoe aantrekkelijk en elegant zwart is. Basic? Echt niet!

Lingerie met een Twist

Doordat het zo’n populaire kleur is in lingerie, is de keuze en het aanbod op Esterella.nl zeer groot. Ga voor effortless chic met de bh Caro van Marie Jo. Een balconnet bh in intens zwart, met een bescheiden kanten randje aan de bovenzijde van de cups. Ben je op zoek naar een meer trendgerichte collectie, kijk dan eens bij de zwarte lingerielijn ‘Twist’ van Prima Donna. Mag het allemaal wel wat opvallender? De zwarte lingerie van Aubade kenmerkt zich door de sensuele en glamorous ontwerpen. Super vrouwelijk en sexy!

Mix & Match

Draag jij graag matchend ondergoed? Een groot voordeel van zwarte lingerie, is dat de kleur altijd in het assortiment is. Zo kun je met verschillende merken mixen en matchen, zonder dat het er ‘gek’ uitziet. Let er dan wel op dat het om dezelfde kleur zwart gaat - of dat het zwart niet verwassen is. Hoewel zwart zwart is, kan er soms per merk toch een tint verschil in zitten. Of misschien zoek je extra zwarte slips bij een zwarte bh die je al een tijd hebt - en dus ook al een paar hebt gewassen. In dat geval zouden de tinten zwart ook iets van elkaar kunnen afwijken. 

Nieuwsgierig geworden naar het assortiment zwarte lingerie op Esterella.nl? Deze kleur is bij ons altijd ruim vertegenwoordigd. Bekijk hier het aanbod zwarte bh’s en hier het aanbod zwarte slips.

Oudere post
Nieuwere post