Blog

Kies uw ideale BH

Op zoek naar een BH? Geen Zorgen. U beschikt over een ruime keuze. In de huidige tijd zijn er allerlei soorten BH’s op de markt. Van strapless BH’s tot een BH Top. Van sportBH’s tot push up BH’s. We noemen enkele soorten zodat u gemakkelijk uw keuze kunt maken.

 

 

Push up BH

Deze BH is zo gemaakt dat de borsten naar boven en naar binnen worden geduwd. U krijgt hiermee een vollere cup, maar ook een veel mooier decollete. Een onderzoek heeft uitgewezen dat 75 procent van alle vrouwen die een push up BH dragen meer zelfvertrouwen krijgen. 

 

Sport BH 

Wanneer u gaat sporten, dan kunt u hiervoor ook een speciaal BH dragen. Meestal heeft de sport BH geen beugels en zorgt het ervoor dat de gehele borst wordt omsloten. Dit zorgt voor de juiste ondersteuning van de borsten tijdens het sporten. Het materiaal van de sport BH zorgt er voor dat vocht en zweet wordt afgevoerd waardoor er geen irritaties ontstaan.

 

Strapless BH

Dit is een BH zonder bandjes of met bandjes die afneembaar zijn. Je kunt de BH goed gebruiken onder en jurk of kleding met blote schouders. Voor een goede steun zijn de beugels van de strapless BH vaak iets langer en zijn er brede zijpanelen aanwezig. 

 

T-Shirt BH

Deze kan gemakkelijk onder een t-shirt worden gedragen. Vaak hebben deze BH's weinig decoratie, hebben ze een gladde cup en platte sticksels. Wilt u er wel eentje met decoratie: deze zijn tegenwoordig ook verkrijgbaar.

 

Beugel BH

De meeste BH’s die u kunt kopen hebben een beugel aan de onderzijde van elke cup. Meestal zijn ze van metaal en zijn ze ingenaaid in de stof. De beugels zorgen voor ondersteuning. Hoe groter uw cup, hoe meer ondersteuning u nodig heeft. 

 

BH Top

Deze bestaat uit een BH en een hempje. Dit is zeker gemakkelijk als u het koud heeft. De BH Top is op de markt verkrijgbaar met een loszittend hempje of een strak vastzittend hempje. Het strakke hempje kan worden gecorrigeerd naar uw lichaam. 

 

Minimizer BH

Met de minimizer BH lijken uw borsten kleiner. Vooral handig wanneer u vindt dat uw borsten te groot zijn. Daarom is de BH alleen verkrijgbaar voor de grotere maten. Er is meer ruimte aan de zijkanten. Hierdoor hebben de borsten meer de ruimte en zullen ze minder de voorzijde opduwen.

Oudere post
Nieuwere post