Blog

Corrigerend ondergoed kopen? Hier moet je op letten!

Veel vrouwen hebben het er over en zelfs de modebladen staan er vol mee. Het dragen van corrigerend ondergoed is namelijk de oplossing voor veel probleempjes. Met corrigerend ondergoed creeer je jouw eigen prachtfiguur. Een mooie taille, een egalere en gladdere huid en tenslotte een betere bloedsomloop. Maar waar moet je op letten bij het kopen van corrigerend ondergoed?

 

De functie van corrigerend ondergoed
Er bestaat corrigerend ondergoed in verschillende soorten en maten. Alle soorten pakken een andere ‘probleemzone’ aan. De voornaamste functie van corrigerend ondergoed is dat de bepaalde rondingen gemaskeerd worden. Bij Esterella Lingerie vind je drie verschillende soorten: volledige body’s, shaper dresses en bodyshapers. Alleen met een verschillende pasvorm. Het corrigerende ondergoed van Esterella is erg populair, aangezien wij alleen werken met de beste merken en goede kwaliteit.

 

Waar moet u op letten bij het kopen van corrigerend ondergoed?
Bij het kopen van corrigerend ondergoed is het allereerst van belang dat je de juiste maat koopt. Bij de body’s is niet alleen de normale maat van belang, maar ook de maat van je borsten. Bij de shaper dresses en bodyshapers kies je alleen je normale maat (van maat 38 tot en met 48). Daarnaast is het uiteraard van belang welk soort corrigerend ondergoed je wilt gebruiken. Neem voor meer informatie contact op met de professionals van Esterella Lingerie.

 

Probleemzones voor corrigerend ondergoed
De meest voorkomende probleemzones bij vrouwen die op zoek zijn naar corrigerend ondergoed zijn:

* Buik;

* Dijen;

* Heupen;

* Billen.

 

Corrigerend ondergoed kopen
Ben je op zoek naar kwalitatief hoogwaardig corrigerend ondergoed, dan ben je bij Esterella Lingerie aan het juiste adres. Het corrigerend ondergoed van Esterella Lingerie benadrukt het mooie figuur en geeft u een zelfverzekerd en aangenaam gevoel. Meer informatie? Neem contact op met onze professionals of bekijk hieronder onze corrigerend ondergoed series.

corrigerend ondergoed marie jo

Bekijk hier onze Shaper Slips

Bekijk hier onze hele selectie Shapewear

Oudere post
Nieuwere post