Blog

Ongelijke Borsten

Ongelijke Borsten? Dit is vrijwel normaal bij veel vrouwen.

Bij niemand zijn beide borsten volledig identiek aan elkaar. Toch zie je het bij de een meer dan bij de ander. Sommige vrouwen voelen zich hierdoor onzeker, maar dat is helemaal niet nodig! Er zijn genoeg vrouwen die dit ook zo ervaren.

Voor iedere vrouw is het een uitdaging om haar eigen lichaam volledig te accepteren. Iedere vrouw is onzeker over iets. Verschillende borsten zijn hoe dan ook toch normaal. Alle vrouwen zijn uniek en zo zijn hun borsten dat ook.

Het is belangrijk dat u een Bh draagt die perfect bij uw borsten past. Het blijkt dat 80% van de vrouwen een verkeerde Bh draagt. Daarom is het belangrijk om u goed te laten adviseren. Ook wanneer u last heeft van verschil in uw borsten kunt u zich laten adviseren voor een passende oplossing. 

Esterella lingerie geeft aandacht aan alle soorten borsten. Wilt u zich laten adviseren over de perfecte Bh voor uw ‘’verschillende’’ borsten. Dan bent u bij Esterella aan het juiste adres. Er zijn meerdere oplossingen.

Een oplossing is bijvoorbeeld een extra cup in uw Bh plaatsen om het verschil te minderen. Esterella biedt verschillende soorten cups aan. Kom langs in de winkel om te kijken naar welke oplossing het beste bij u past.

Oudere post
Nieuwere post