Blog

De ideale slip voor iedere gelegenheid

Voor iedere gelegenheid kun je weer een andere slip dragen. Nee, je moet voor iedere gelegenheid een andere slip dragen. Draag je namelijk een strakke broek, dan kun je niet altijd alle slips dragen. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt met de ideale slips voor iedere gelegenheid.

 

Rio slip

De rio slip heeft een brede achterkant waarbij de billen volledig bedekt zijn, waarbij de beenuitsnijding vooraan erg hoog. De rio slip is perfect als dagelijkse slip onder een rok of een jurk(je). Ook onder een niet-aansluitende sportoutfit past een rio slip prima. Het zit namelijk erg comfortabel, heeft een zeer elegante uitstraling en wordt gedragen tussen de heupen en taille. De rio slip is dus de ideale slip voor dagelijks gebruik, onder een jurk of rok.

 

Hotpants

De hotspants oogt zeer sexy en verlengt het been optisch. De hotpants kun je op veel gelegenheden dragen, maar zit vooral perfect onder losse en niet-aansluitende kleding. Aangezien de slip de billen slechts gedeeltelijk bedekt en hoog uitgesneden is, wordt het als een sexy alsook sportieve slip gezien.

 

Taille slip

Met de taille slip zorg je ervoor dat je comfortabel een rok of jurkje aan kunt trekken: het is namelijk de ultieme “figure fixer”. Door de taille slip verdoezel je je buikje een beetje. De taille slip wordt hoog in de taille gedragen, waarbij de billen volledig bedekt zijn. De taille slip is ideaal te dragen onder een chique rok of jurkje.

 

String

De klassieker onder een broek of jurk: de string. Door de zeer hoge uitsnijding van de string, worden de benen optisch verlengd. Hierdoor lijken je benen eindeloos lang en levert het geen aftekening op onder de kleding. De string laat je billen volledig bloot en is daardoor ideaal onder een strak jurkje, rok of een broek.

 

Luxe string

Deze luxe string is een luxueus en sexy model van een vrouwenslip. Het verlengt de benen optisch en daarnaast blijft het onderste deel van de billen zichtbaar. Deze slip is vooral ideaal voor onder een niet aansluitende jurk of rok of een feestelijke silhouet. Daarnaast draag je deze luxe string tussen heupen en taille.

Oudere post
Nieuwere post