Blog

Moederdag 2021

Moederdag 2021

Moederdag is een dag waarbij iedereen zijn/haar moeder in het zonnetje zet ter ere van haar moederschap. Het is een dag waarbij jij haar kan laten zien dat zij de wereld voor jou betekend. Maar weet jij niet wat jij jouw moeder moet geven voor Moederdag? Hier zijn 6 luxe cadeaus, van de lentecollectie 2021, die jij voor jouw moeder moét kopen deze Moederdag!


PrimaDonna Deauville
Silky Tan

Door de perfecte pasvorm en tijdloze look is dit dé bestverkochte Bh van PrimaDonna! De Deauville heeft een subtiele glanzende broderie op de schouderbandjes en de cup. Door het verhoogde zijstukje krijgen de busten meer steun en worden ze mooi gecentreerd. Ook geven de stevige cups de busten een extra lift en creëert alles bij elkaar een egaal en rond silhouet. Jouw moeder zal zich zelfverzekerd voelen in deze comfortabele Bh!

https://www.esterella.nl/primadonna/deauville

 

PrimaDonna Twist Epirus
Wit 

Epirus is een ideale en hippe T-shirt Bh. Door de comfortabele pasvorm en de frisse witte vintagekant, die mooi doorloopt op de schouderbandjes, krijg je een subtiele en elegante look. Door de stevige mousse cups worden de borsten gelift en gecentreerd. Oftewel het ideale Moederdag cadeau!
 

https://www.esterella.nl/primadonna-twist/epirus

 

PrimaDonna Swim Kiribati
Golden Safari 

Kiribati is nu dé populaire badmode lijn van PrimaDonna Swim. Door de Trendy, sexy luipaardprint en de chique sparkles loopt het als broodjes over de toonbank. De bikini heeft een effen glanzende stof dat het zonlicht opvangt en de busten accentueert. Ook door de lichte- en sneldrogende vestaan cups worden de busten gecentreerd en gelift! Met deze lijn maak jij jouw moeder zomer ready! 

https://www.esterella.nl/primadonna-swim/kiribati

 

Marie Jo Avero
Tiny 

Avero is een veel gevraagde lijn van Marie Jo. De frisse nude-tinten met een lichtroze kleur is het perfecte teint deze zomer. Het ruitjesmotief en de verfijnde madeliefjes op de schouderbandjes hebben een subtiele glanseffect en zorgen voor een speels effect.  Welke moeder wil dit nou niet?!

https://www.esterella.nl/marie-jo/avero?p=1

 

Marie Jo L'Aventure Tom
Limoncello

Ultiem comfort dankzij de bredere beugel. Je kan de schouderbandjes recht of om de hals dragen. Lift de boezem en geeft die een natuurlijke, ronde vorm.

Het is fris geel met een hippe tweedlook.  De rug is recht en in transparante tule. De schouderbandjes kan je recht of om de hals dragen. Lift en scheidt de borsten, zonder extra te pushen of te centreren. Tom is dé klassieker van Marie Jo L'Aventure. De populaire lingerie krijgt een hippe najaar look met metallic accenten. Limoncello brengt de zon in je lingerielade. Het is fris geel met een hippe tweedlook.

https://www.esterella.nl/marie-jo-l-aventure/tom

Oudere post
Nieuwere post