Blog

Mooie en comfortabele borstvoedingslingerie

 

De eerste maanden als jonge moeder kunnen best intens zijn. De zorg voor je baby, korte nachten, borstvoeding geven, … Mooie lingerie die je grotere cupmaat de beste ondersteuning biedt, geeft je in die drukke periode het nodige comfort én een goed gevoel. De borstvoedings-bh van PrimaDonna heeft daarom niet alleen een perfecte pasvorm voor je grotere cupmaat, met een handig, gepatenteerd design voor mama’s die borstvoeding geven. Het is bovenal ook stijlvolle lingerie waarin je je op en top vrouw voelt.

“Als ik mooie lingerie aan heb, dan voel ik mij gewoon veel beter in mijn vel. Mooie lingerie, dat doet iets met een vrouw.” ~ Anke Buckinx

Comfort, gebruiksgemak en een elegante uitstraling

Als kersverse mama is niet alleen zorg dragen voor je baby, maar ook zorg dragen voor jezelf een must. Daarom is lingerie die je vollere boezem perfect ondersteunt én je zelfvertrouwen boost zo belangrijk. Speciaal voor jonge moeders ontwikkelde PrimaDonna een borstvoedings-bh die niet alleen heerlijk zit, maar je ook een stijlvolle, vrouwelijke look geeft.

Unieke borstvoedings-bh met gepatenteerd design

De PrimaDonna borstvoedings-bh heeft een uniek gepatenteerd design dat volle boezems – de beste ondersteuning en het grootste comfort biedt. Het ontwerp is bovendien stijlvol en discreet, zodat je op elk moment en in alle rust je baby kan voeden. De nursing bra combineert de gekende PrimaDonna-pasvorm voor vollere boezems met de expertise van Mystery of Mammae en past perfect rond je boezem – zowel voor als na elke borstvoeding.

De binnen-bh bedekt je borsten volledig en is versierd met zachte elastische kant, met het knoopje kan je de bh makkelijk openen en sluiten met één hand.

De mooie gladde mousse cups tekenen niet af onder je kleding, passen onder elke outfit, en bieden bovendien ruimte voor compressen.

Het elastische binnenwerk van de bh sluit altijd mooi aan rond de borst en geeft je een vrouwelijke look dankzij de mooie kanten cup rand.

De borstvoedings-bh van PrimaDonna voor de beste ondersteuning is beschikbaar in maten van C- tot en met I-cup

 

De PrimaDonna borstvoedingsbh is beschikbaar in twee makkelijk te combineren kleuren –=>tijdloos zwart en een roze poedertint – en kan je matchen met mooie bijpassende slips.

Oudere post
Nieuwere post