Blog

Slank afkleden met shapewear

Het kan wel eens voorkomen dat je last hebt van vetrolletjes rondom je taille, wanneer je strakke kleding draagt. Veel vrouwen durven daardoor niet snel iets straks aan te trekken en lopen zo in (veel te) wijde truien of niet flatterende t-shirt. Hierdoor zijn hun mooie vormen niet meer goed zichtbaar. Toch is er een manier om hier iets aan te doen. Slank afkleden kan met de shapewear van Esterella Lingerie, waardoor je dat strakke jurkje toch gewoon kunt aantrekken!

 

Shapewear
Met shapewear zorg je er dus voor dat je vetrolletjes weggewerkt worden, waardoor je een slanker silhouet krijgt. Bij Esterella Lingerie vind je verschillende soorten shapewear. De corrigerende body’s en jurkjes van Marie Jo en Prima Donna tonen de vrouwelijke vormen op hun best: rond waar het mag en strak waar het moet. Hierdoor verdwijnen alle oneffenheden: slank afkleden doe je dus met de shapewear van Esterella Lingerie. En het mooiste is dat de kleiding naadloos en niet zichtbaar onder andere kleding is.

 

Slank afkleden met een body
Niet alle body’s vallen onder de noemer “shapewear”, maar toch zorgen alle body’s voor een slank effect. De body stroomlijnt namelijk het gehele bovenlichaam, zonder insnijdende rand van je bh of markeringen rond je buik en taille. Daarom zijn body’s ideaal voor onder je kleding.

 

Kies de shapewear die bij jou past
Bij Esterella kun je verschillende soorten shapewear kopen. De body’s zijn ideaal voor onder je kleding. De shaper dresses zijn vrijwel identiek aan de body’s, behalve dat de shaper dresses geen cups bevatten en geschikt zijn voor onder jurkjes. Ten slotte zijn er nog de bodyshapers, die perfect zijn onder een strakke rok of strakker truitje.

 

Contact
Wil je meer informatie over onze shapewear, neem dan contact met ons op! De professionals van Esterella Lingerie voorzien je van advies op maat.

Oudere post
Nieuwere post