Blog

Vier misvattingen over push-up bh’s

Veelal worden push-ups gedragen onder feestoutfits, waarbij het een sensuele ‘splijting’ laten zien. Hierbij kun je denken aan een sexy decolleté. Ook wordt het vaak gedragen onder een topje met een diep(ere) V-hals. Er doen verschillende misvattingen over push-up bh’s de ronde, die wij de wereld gaan uithelpen.

 

1. Een push-up bh is alleen voor kleine borsten

Het is onzin dat push-up bh’s alleen door vrouwen met kleine(re) borsten gedragen kunnen worden. Ook grotere boezems kunnen een push-up dragen. Het zorgt niet alleen voor een kleine lift, maar centreert de borsten ook, waardoor die sensuele decollete gevormd wordt. Waar vrouwen met kleinere borsten vaak kiezen voor push-ups met vulling, is het voor vrouwen met een grotere boezem ook mogelijk de pads te verwijderen bij een te vol effect.

 

2. Het ziet er onnatuurlijk uit

Een push-up bh ziet er enkel onnatuurlijk uit wanneer er niet gekozen wordt voor de juiste maat. Bij de juiste maat en snit, is het effect van een push-up geweldig en heel natuurlijk. Het geeft de borsten namelijk een natuurlijke ronding, zorgt voor een mooie decollete en ondersteunt de borsten ook nog.

 

3. Een push-up bh zorgt voor nek- en schouderklachten

Net als bij een gewone bh, mag ook een push-up bh geen nek- of schouderklachten geven. Dit duidt aan dat er gekozen is voor een verkeerde maat. Daarnaast kunnen ook de schouderbandjes of een opkruipend rugpand debet zijn aan deze klachten. Deze zorgen namelijk allemaal voor fysieke klachten: het ligt dus niet aan de push-up!

 

4. Een push-up bh is slecht voor je borstspieren

Veel vrouwen denken dat het dragen van een push-up bh slecht voor je borstspieren is en dat daardoor de huid van jouw borsten soepelder zal worden. Uiteindelijk zal vrijwel elke huid van alle borsten soepelder gaan worden, maar een push-up versnelt dit effect totaal niet. Het geeft namelijk extra ondersteuning aan de borsten, zodat de borstspieren langer “intact” blijven.

Oudere post
Nieuwere post